Hopp til hovedinnhold

Norway Designs NÅ, Vol. 2 - Skala

Torsdag 8. oktober kl 18.30 åpner salgsutstillingen Skala. Utstillingen er den andre i rekken av Norway Designs NÅ; et samarbeid mellpm Norske Kunsthåndverkere, Norway Designs og Klubben for å fremheve dagens formgivere og produkter.

I Norway Designs NÅ, vol. 1 ble det lagt fokus på prosessen bak produktene og ulike produksjonsmetoder for å gjøre det enklere for publikum å forstå objektenes verdi. De utstilte produktene ble presentert i tre kategorier; unika, småskala og storskala. I Norway Designs NÅ, Vol. 2 ønsker vi å gå dypere inn i småskala-kategorien og har invitert kunsthåndverkere og designere til å søke om deltagelse. Vi har plukket ut 19 til å delta i utstillingen.

Med fokus på småskala har forutsetningen vært at produktene/objektene som kurateres inn produseres i et lite opplag, gjerne av formgiver selv eller i samarbeid med håndverker/småskalaprodusent. Vi har oppfordret til samarbeid mellom designere og kunsthåndverkere. Produktene vil bli solgt i kommisjon hos Norway Designs under utstillingsperioden.

Utstillingen åpner i Norway Designs lokaler i Stortingsgt. 28 i Oslo (like ved Nationalteatret T-banestasjon) torsdag 8. oktober kl 18.30 og står ut oktober.

UTSTILLERE

Alma Geller
Annette Krogstad
Kristine Five Melvær & Torbjørn Andressen
Sverre Thomas & Thomas Jenkins
Guri Sandvik
Siv Lier
Barmen og Brekke
Fimbul & Luihn
Silje Nesdal
Kneip
Arkivet
Kristine Bjaadal
Ann Kristin Einarsen
Philipp von Hase
Sara Skotte
gunzler.polmar
Oscar Honeyman-Novotny
Maria Brinch
Anne Udnes

Publisert

Sist oppdatert

Kategorier

Utstillinger

Mer fra aktuelt

Gå til Aktuelt