Hopp til hovedinnhold

RAM galleri åpner i nye lokaler

RAM galleri åpner torsdag 19. januar kl. 18 i nye lokaler i Thorvald Meyers gate 51 på Grünerløkka, Oslo. Området syder av ungt og urbant liv, så galleriet vil nå bli synlig for et helt nytt publikum.

Gruppeutstillingen Myk strategi, Hard virkelighet viser kunsthandverk og kunst som myke strategier for å takle en hard virkelighet. Utstillingen har fokus på tekstil, i forbindelse med Norske Tekstilkunstnere 40års-jubileum. I tillegg til tekstil og vev, kan du forvente deg programmering, skulptur, installasjon, video, strikkemaskin og lusekoftegenerator. I løpet av utstillingsperioden vil det bli flere kunstnersamtaler og andre events. Sjekk RAM galleris nettsider for detaljer.

Ragnhild Lie er en av fire utstillere som deltar. Hennes vevde bannere av runeinspirerte bokstaver peker tilbake på dragestil, vikingetid og folkediktning. Installasjonen Frihet fra 2013, henspeiler på ordene fra den franske revolusjonen: Frihet, liket, brorskap. Ved å endre ordene til Frihet, rikhet, dårskap, ønsker Lie å sette fokus på samtiden og de holdninger og idealer som er rådende. Lie har hovedfag fra Kunsthøgskolen i Bergen med spesialisering på tekstil. Hun har base i Stamsund.

I tillegg til Ragnhild Lie deltar Maren Dagny Juell, Kay Williamson og Anne Biringvad.

Publisert

Sist oppdatert

Kategorier

Utstillinger

Mer fra aktuelt

Gå til Aktuelt