Hopp til hovedinnhold

Bli Firing Up-pilot

Har du lyst til å videreføre egne erfaringer med keramikk? Bli Firing up-pilot!

Nå kan DU sette keramikk på skolekartet på ditt hjemsted. Prosjektet Firing Up har blitt tildelt flere midler og søker nå flere keramikere. Brenner du for å jobbe med barn og ungdom i skoleverket, hjelpe skoler i gang med keramikkundervisningen samt la egen kunnskap gå i arv? Da bør du søke om å bli Firing Up-pilot. Arbeidet er en fin erfaring, gjør seg på CVen og er lønnet.

Prosjektet Firing Up i Norske Kunsthåndverkere har som mål å vekke interesse for keramikk hos barn og unge. Dette gjør vi ved å re-starte skolenes keramikkovner ved hjelp av profesjonelle keramikere. Firing Up vil dessuten sette keramikken i en sammenheng med lokale og nasjonale museers samlinger for å vise hvilken tradisjon denne kunstformen hører hjemme i. Firing Up-pilot = keramiker, skole og kunstsamling i samspill.

For å bli Firing Up-pilot må du være profesjonell keramiker og medlem av Norske Kunsthåndverkere. Merk at du må opprette brukerprofil på denne nettsiden og logge deg inn for å kunne søke. Firing Up i 2017 ønsker å bre seg til Midt- og Nord-Norge. Vi etterlyser derfor spesielt søkere til dette området, men alle er velkommen til å søke.

Les orientering til søker her.

Søknadsfrist: 20. februar.
Søk her.


Publisert

Sist oppdatert

Kategorier

Nyheter

Mer fra aktuelt

Gå til Aktuelt