Hopp til hovedinnhold

Den franske statsminister og 38000 besøkende i Grand Palais Paris

9. september ble Revelations Grand Palais 2015 åpnet av den franske statsminister Manuel Valls som også tok seg tid til å besøke den nordiske paviljongen.

NNCA viste et bredt utvalgt nordisk kunsthåndverk i utstillingenmagic language///game of whispers på den nordiske pavilijongen under årets Revelations Fine Craft and Creation Fair.

Under åpningen ble de nordiske ambassadørene Veronika Wand-Danielsson (fra Sverige), Kirsten Malling (fra Danmark), Berglind Ásgeirsdóttir (fra Island) Risto Pipponen (fra finland) og Rolf Einar Fife og hans kone Anne Søyland (fra Norge) vist rundt i utstillingen av kuratorer og organisatorer, og lot seg begeistre. Fife gir på sin twitterkonto uttrykk for begeistring for utstillingen, og skriver blant annet:

- En særlig gratulasjon til @norwegiancrafts, @FormatOslo for norsk og nordisk pionerarbeid for å fremme kunsthåndverk #salonRevelations Paris

Under åpningen fikk paviljongen også besøk av den franske statministeren Manuel Valls, sammen med styreleder for Ateliers d'Art de France, Serge Nicole, og General Commissioner for Revelations, Henri Jobbé-Duval. De tok seg god tid til å snakke med ambassadørene og Norwegian Crafts direktør, Trude G. Ugelstad.

Ifølge en tweet fra Revelations var det 38 566 besøkende innom Grand Palais i løpet av helgen, noe som er 5000 flere enn for to år siden da Norwegian Crafts var æresgjest.Se flere bilder av verk og fra åpningen på NNCAs facebookside og instagramkonto

magiclanguage.no
NNCA's facebook Page
@nordic_crafts

Publisert

Sist oppdatert

Kategorier

Nyheter

Mer fra aktuelt

Gå til Aktuelt