Hopp til hovedinnhold

Norsk designbransje date

Våren 2016 speed-datet norske designere og kunsthåndverkere med norske produsenter. Torsdag 12. oktober kan du se summen av datingen i salgsutstillingen Norway Designs NÅ Vol. 4 SUM.

Norway Designs i Oslo, butikken som har fremmet og solgt norsk kunsthåndverk og design siden den ble etablert i 1957, er en viktig arena for norsk design. I 2014 startet Norway Designs, i samarbeid med Klubben og Norske Kunsthåndverkere, utstillingsserien Norway Designs NÅ. Formålet med utstillingsserien var å rette fokus mot renessansen norsk kunsthåndverk og design gjennomgår for tiden. Høsten 2017 arrangeres den fjerde utstillingen i rekken, som har fått navnet SUM.

Speed-date
For å gjennomføre denne utstillingen ble en rekke medlemmer fra både Klubben og Norske Kunsthåndverkere invitert sammen med norske produsenter til et uforpliktende møte våren 2016. Møtet var organisert som en speed-date. Målet var å introdusere produsenter og formgivere for hverandre, i håp om at de enklere skulle finne hverandre og utvikle et samarbeid. Speed-daten har gitt resultater og i Norway Designs NÅ Vol. 4 Sum vil vi vise kolleksjoner fra følgende åtte samarbeid:

● Fjord Fiesta / Sverre Uhnger og Thomas Jenkins
● Røros Tweed / Sara Polmar
● Heymat / Caroline Olsson
● Opro / Ditte Alstad
● Hasla / Sara Skotte
● Trefjøla / Anderssen & Voll
● Lillunn / Kaja Dahl
● Magnor / Kristine Bjaadal


Salgsutstillingen åpner torsdag 12. oktober kl. 18 og står kun en begrenset periode på 14 dager – til 26. oktober.

Publisert

Sist oppdatert

Kategorier

Arrangement

Mer fra aktuelt

Gå til Aktuelt