Hopp til hovedinnhold

Utstillerne Norway Designs Vol. 5

13 kunstnere er valgt til å delta på Norway Designs nå Vol. 5 "Identitet". Av dem, jobber én innen glass, fem innen keramikk, en med lær, tre innen metall, to med tekstil og en med tre.

De 13 deltakende kunstnerne er:
Glass: Kjersti Johannessen
Keramikk: Anette Krogstad, Bjarne Nielsen, Maria Jonsson, Anita Hanch-Hansen og Jomi Evers
Lær: Kaia Lisveen
Metall: Hedvig Sommerfeldt, Sofia Karyofilios og Christine Mossige
Tekstil: Ida Hagen og Miranda Tengs Brun
Tre: James Lowley

Ikke fire – men to

Årets utgave av utstillingsserien var opprinnelig tenkt som fire utstillinger sortert etter de ulike materialgruppene. Basert på innsendte søknader og utvalget som er gjort ble dette vanskelig. Det er derfor besluttet å produsere to utstillinger hvor objekter som snakker godt sammen blir satt sammen på tvers av materialgruppene. Salgsutstillingene åpner torsdag 3. mai, og torsdag 13. september og vil stå i omlag fire uker. I tillegg ønsker Norway Designs å lage en slags oppsummering av utstillingene i desember som kan fungere som et slags julemarked.

De som skal være med i utstillingen som åpner 3. mai er: Christine Mossige, Hedvig Sommerfeldt, Anita Hanch-Hansen, Sofia Karyofilios, Kaia Lisveen og Miranda Tengs Brun.

De som skal være med i utstillingen som åpner 13. september er: Ida Hagen, James Lowley, Kjersti JohannessenMaria Jonsson, Jomi Evers, Bjarne Nielsen og Anette Krogstad.

Fornøyd med utvalget

Runa Boman, daglig leder i Norway Designs forteller at det var veldig mange interessante søkere, og dermed ingen enkel utvelgelsesprosess. Boman er godt fornøyd med utvalget som nå er gjort og gleder seg veldig til fortsettelsen.

Publisert

Sist oppdatert

Kategorier

Nyheter

Mer fra aktuelt

Gå til Aktuelt